Karajan Manunggal: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
cctld= .uk<sup>5</sup> |
calling_code = 44 |
footnotes = <sup>1</sup> Motto karajan ing Skotlandia iku ''Nemo Me Impune Lacessit'' ([[basa Latin]]: "Ora ana sing bisa mbebayani aku").<br /><sup>2</sup> Basa dhaérahlaladan liya sing dikenal minangka resmi:<br />ing [[Wales]]: [[Basa Wales]]; lan ing [[Skotlandia]]: [[Basa Gaelik Skotlandia]] wiwit UU taun 2004.<br /><sup>3</sup> Dibentuk minangka ''United Kingdom of Great Britain and Ireland''. Jenengé banjur diganti dadi ''United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland'' ing taun [[1927]].<br /><sup>4</sup> Ora resmi.<br /><sup>5</sup> [[ISO 3166-1]]-né iku GB.}}
 
'''Britania Raya''' utawa pepaké '''Karajan Manunggal Britania Raya lan Irlandia Lor''' ([[Basa Inggris|Inggris]]: ''United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland'') iku sawijining nagara ing bawana [[Éropah]]. Padunungé cacahé kira-kira ana 56 yuta. [[Kutha krajan]]né iku [[London]]. Nagara iki kerep diarani [[Inggris]], nanging sajatiné aran iki kurang cocog amerga [[Inggris]] iku sawijining nagara bagéyan utawa diarani ''Home Nation'' ing [[basa Inggris]].
* [[Irlandia Lor]] mawa kutha krajané [[Belfast]]
 
== Jeneng Britania Raya jroning basa dhaérahlaladan ==
* [[Basa Inggris]]: ''United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland''
* [[Basa Wales]]: ''Teyrnas Unedig Prydain Fawr a Gogledd Iwerddon''
351.333

besutan