Strasbourg: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Iklim: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Iklim: éjaan using AWB)
}}
 
Iklim ingkang wonten ing Strasbourg inggih punika tipe [[# Beriklim samudera gradien iklim|iklim laut]] ('''' Cfb adhedhasar [[Köppen klasifikasi]]) kanthi amplitudo suhu rélatif relatif. Kanthi mekaten, musim dingin ngalami jawah salju, déné sapérangan dinten nalika musim panas saged panas sanget. Dumunung wonten ing antawising kalih pegunungan ([[Vosges]] lan [[Black Forest]]) kutha punika boten kènging angin. Mekaten ugi, curah hujan rélatif sekedhik lan boten aturan menawi kabandhingaken kaliyan daérahlaladan [[Perancis]] ingkang sanès kanthi perlindhungan alami saking angin barat ingkang minangka èfèk Vosges (fohn èfèk). Kutha punika asring kènging badai ingkang ageng wonten ing wiwitan lan pungkasan musim panas.
 
Kirangipun angin, suhu inggil wonten ing musim panas sarta papan dunung ugi amargi pengaruh saking polusi<ref>[http://www.atmo-alsace.net/ Site de l'ASPA, indice ATMO et qualité de l'air en direct]</ref>.
348.872

besutan