Kutha Makassar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎Pambuka: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>---</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[Protestan]], [[Katolik]] lan liyane </td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[Basa IndonesiaIndonésia]] lan liyane</td></tr>
</table>
 
352.737

besutan