Oost Gelre: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan using AWB
c (→‎Latar wuri: éjaan using AWB)
(éjaan using AWB)
'''Oost Gelre''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsipropinsi]] [[Gelderland]], [[Walanda]].
 
==Latar wuri==
ProvinsiPropinsi Gelderland sing papané ana ing wétané Walanda iku salah sijining saka 12 provinsipropinsi Walanda lan salah siji sing gedhé ambané wewengkoné. ProvinsiPropinsi iki ing taun 2008 dipérang dadi 56 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan administratif sangisoring provinsipropinsi. Dadi provinsipropinsi iku antara nagara lan ''gemeente''.
 
Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga ''gemeente'' ing Walanda. Saka désa cilik nganti kutha krajan. Nanging saiki wis ora mengkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh ''gemeente'' sing ukurané sedheng.
352.737

besutan