Alblasserdam: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (mbenakaké éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[ProvinsiPropinsi ing Walanda|ProvinsiPropinsi]]: || [[Zuid-Holland]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 9,96 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[PedunungPadunung]]: || 18.771 jiwa <small>(1 November 2007)</small>
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || http://www.alblasserdam.nl
|}
 
'''Alblasserdam''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsipropinsi]] [[Holland Kidul]], [[Walanda]]. Kutha utawa ''gemeente'' iki nduwé padunung kira-kira 19.000 jiwa lan ambané 9,96&nbsp;km<sup>2</sup>.
 
== Sejarah ==
352.737

besutan