Vlieland: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
[[Gambar: LocatieVlieland.png|right]]
 
'''Vlieland''', iku sawijining ''[[gemeente]]'' lan [[pulo]] [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsipropinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[padunung]] cacahé ana 1.157 jiwa.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan