Sudan: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
image_flag = Flag of Sudan.svg |
image_coat = Emblem of Sudan.svg|
national_motto = Al-Nasr Lana ([[basa Arab]]: Kamenangan duwekeduwéke kita) |
image_map = Sudan in its region (claimed).svg |
national_anthem = [[Nahnu Jundullah Jundulwathan]] ("Kita iku Pasukan Pangéran lan Lemah Kita") |
footnotes =
}}
'''Republik Sudan''' iku sawiji [[nagara]] ing [[Afrika]] wétan-lor kang dadi nagara paling gedhé ing Afrika lan kerep isih dianggep bagéyan saka [[Timur Tengah]]. IbukuthanéKutha krajané ya iku [[Khartoum]].
 
Sudan wewatesan karo [[Mesir]] ing sisih lor, [[Eritrea]] lan [[Ethiopia]] ing sisih wétan, [[Kenya]] lan [[Uganda]] ing kidul-wétan, [[Kongo]] lan [[Republik Afrika Tengah]] ing kidul-kulon, [[Chad]] ing sisih kulon, lan [[Libya]] ing kulon-lor.
352.730

besutan