Pantai, Kapuas Kulon, Kapuas: Béda antara owahan

73 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
{{desaDésa
|peta petha =
|jeneng poto =Pasisir
| pratélan poto =
|provinsi =Kalimantan Tengah
|dati2 jeneng =Kabupatèn Pasisir
|provinsi propinsi = Kalimantan Tengah
|jeneng dati2 =Kapuas
|kecamatan dati2 =Kapuas KulonKabupatèn
| jeneng dati2 = Kapuas
| kacamatan = Kapuas Kulon
|jeneng pemimpin =-
|wewengkon jembar = -
| padunung = -
|kapadhetan angka pos =-
| kapadhetan = -
}}
'''Pasisir''' iku sawijining [[désa]] ing [[Kecamatan]] [[Kapuas Kulon, Kapuas|Kapuas Kulon]], [[Kabupatèn Kapuas]], ProvinsiPropinsi [[Kalimantan Tengah]], [[Indonésia]].
 
==Pranala jaba==
352.737

besutan