Gabah: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
c (→‎Istilah perdhagangan gabah: éjaan, replaced: Pamréntah → Pamaréntah using AWB)
 
== Istilah perdhagangan gabah ==
Amargi pari/gabah/beras punika komoditas vital tumrap [[Indonesia|Indonésia]], Pamaréntah nemtoaken regulasi regi ing perdhagangan gabah. Mila, wonten istilah-istilah khusus ingkang ngacu ing kualitas gabah ingkang dados referensi panemtu regi:
* [[Gabah Garing Panèn]] ([[basa IndonesiaIndonésia]]: Gabah Kering Panen),
* [[Gabah Garing Simpen]] ([[basa IndonesiaIndonésia]]: Gabah Kering Simpan),
* [[Gabah Garing Giling]] ([[basa IndonesiaIndonésia]]: Gabah Kering Giling).
 
== Pangolahan Gabah ==
352.737

besutan