Radius Prawiro: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Hobi lan kulawarga: akeh -> akèh using AWB
c (→‎Hobi lan kulawarga: akeh -> akèh using AWB)
 
== Hobi lan kulawarga ==
Radius ya iku penggemar [[fotografi]] lan [[sepeda motor]]. Hobine marang sepeda motor berawal kawiwitan nalika sekolah ing Walanda lan dilereni nalika njabat minangka [[Gubernur Bank Indonésia]] kanthi alesan keamanan. Saliyane iku, dheweke uga seneng ''berkebun'' lan akehakèh nglodhangake wektune kanggo ngrumat tanduran bebarengan karo bojone, Leonie Supit.
 
== Tilar donya ==
352.737

besutan