Carolus Linnaeus: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: ngepasaké using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: ngepasaké using AWB)
'''Carolus Linnaeus''' (utawi, '''Carl von Linné''') ([[23 Mei]] [[1707]] - [[10 Januari]] [[1778]]) punika ngèlmuwan [[Swedia]] ingkang ndamel pondhasi kanggé sistém klasifikasi [[taksonomi]] modèrn. Piyambakipun ugi salah satunggiling bapak [[ékologi]] modèrn.
 
[[Linnaeus]] punika ahli [[botani]] ingkang dipunmulèni ing jamanipun. Sasanèsipun punika , piyambakipun ugi baud ing kathah basa. Linnaeus sasanèsipun dados ahli [[botani]] ugi ngrangkep dados ahli [[zoologi]] saha [[dhokter]].
 
{{Artikel Dhasar}}
 
{{DEFAULTSORT:Linnaeus, Carolus}}
[[Kategori:TokohWong]]
[[Kategori:Tokoh Donya]]
[[Kategori:Lair 1707]]
352.737

besutan