Diego Godin: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB
c (→‎Atlético Madrid: éjaan using AWB)
c (dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
 
== Villarreal ==
Godin miwiti pagawean ing [[bal-balan]] saka [[C.A. Cerro]] nalika umur 17 taun. Ing C.A. Cerro Godin anggone bal-balan apiok banget, mbanjur dhewekedhèwèké pindah menyang divisi utama ing grup [[Club Nacional de Football]], ing kono dhewekedhèwèké dadi kapten.
 
Nalika sasi [[Agustus]] [[2007]], Godin tandatangan kontrak limang taun karo [[Villarreal CF]].<ref>[http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=566671.html Villareal]</ref>
== Atlético Madrid ==
Nalika tanggal [[4 Agustus]] [[2010]], sawise Godin melu Villarreal - kanthi melu tandhing kaping 36 lan ngegolake kaping telu, bvanjur Godin melu [[Atlético Madrid]]. DhewekeDhèwèké dikontrak ing Atlético Madrid kurang luwih € 8 juta (utawa £ 6,6 yuta). DhewekeDhèwèké mbela tim iki kanthi resmi nalika mungsuh [[Inter Milan]], menang 2-0 ing [[Piyala Super Éropah]].
 
{{rintisan}}
352.737

besutan