Henrik Pontoppidan: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
c (→‎Karya: éjaan using AWB)
c (→‎Pranala njaba: ganti using AWB)
{{Nobel Sastra}}
 
{{lifetime|1857|1943|Pontoppidan}}
 
 
[[Kategori:Kalairan 1857]]
[[Kategori:Kapatèn 1943]]
[[Kategori:Pamenang Bebungah Nobel bidang sastra]]
[[Kategori:Penulis Denmark|Pontoppidan]]
352.737

besutan