Iglo: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: bentuk -> wujud using AWB
c (→‎Pranala njaba: éjaan using AWB)
c (→‎top: bentuk -> wujud using AWB)
[[File:igloo.jpg|thumb|Igloo]]
'''Igloo''' utawa '''iglo''' ([[basa Inuktitut]]: ''iglu'' / ᐃᒡᓗ, "omah", bentukwujud jamak: ''iglooit'' utawa ''igluit'') ya iku [[omah]] arupa bundheran [[kubah]] lan dibangun saka balok-balok [[ès]].<ref>http://www.artikata.com/arti-92857-igloo.html</ref> Igloo ya iku omah saka suku [[Èskimo]].<ref>http://deskripsi.com/i/igloo</ref>
 
== Pranala njaba ==
351.333

besutan