Kendhang wayangan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen
c (clean up using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
Swara kendhang wayangan pada karo swara kendhang umume lan masing-masing jinis swara iku metu saka [[Kendhang#Jinis swara lan cara nabuh|teknik/cara nabuh]] sing beda-beda.
 
==Uga pirsanidelengen==
*[[Kendhang]]
 
352.737

besutan