Istanbul: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Uga Pirsani → Uga delengen
(→‎Uga delengen: replaced: Uga Pirsani → Uga delengen)
* [[Hagia Sophia]] utawa Ayasofya, sejarahé tau dianggo minangka gereja, masjid, saiki dadi muséum kanggo wisata.
 
== Uga Pirsanidelengen ==
* [[Bizantium]]
* [[Konstantinopel]]
352.737

besutan