Sidang Istimewa MPR: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku
c (éjaan using AWB)
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
===Sidang Istimewa MPR 1999===
Sidang Istimewa pada tahun 1999 dipunadani kanthi agenda pidato tanggel jawabipun Habibie ingkang dados presidhèn ing tanggal [[14 Oktober]] 1999. Asiling pidato tanggel jawabipun dipuntolak ing tanggal 20 Oktober 1999<ref>[http://www.economist.com/node/251525 ''New Leader, New Indonésia?'', dipunundhuh saking situs The Economist]</ref>, ananging boten nyebabaken Habibe dipunlengseraken, ananging Habibie ngandharaken bilih piyambakipun boten badhe nyalon dados presidhèn malih. Ing pungkasanipun, fraksi [[Parte Golkar]], ngalihaken dhukunganipun dhateng [[Abdurrahman Wahid]], ingkang salajengipun dados presidhèn kaping sekawan Indonésia..<ref>[http://www.suarakarya-online.com/news.html?id=155883 ''Mengapa Habibie Tak Mau Dicalonkan Jadi Presiden?'', dipunundhuh saking situs Suara Karya Online]</ref>
==Cathetan Sukusuku==
{{Reflist}}
 
352.737

besutan