Aqaba: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen)
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen))
Kutha Aqaba wiwit didunungi taun 4000 SM. Kutha iki ya iku [[kutha]] palabuhan, ngèlmiah, indhustri, budaya, lan sosial ing [[Yordania]] sisih kidul.
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Eilat]]
 
352.737

besutan