Magénta: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (→‎top: éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
<div style="height:3cm;background-color:#FF00FF;margin-left:2cm;margin-right:2cm"> </div>
 
== DelengenUga ugadelengen ==
 
* [[Daftar warna]]
352.737

besutan