Pepindhan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(←Mbatalaké revisi 880690 déning 114.79.29.44 (Dhiskusi))
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
#Wrangkané gayaman
 
==DelengenUga ugadelengen==
*[[Panyandra]]
*[[Purwakanthi]]
352.737

besutan