Éropah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* [[Slowakia]]
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar nagara miturut bawana]]
* [[Daftar nagara]]
352.737

besutan