3 Fèbruari: Béda antara owahan

36 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: mesin cithak → mesin pangecapan (2), kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Februari → Fèbruari (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
c (Wirjadisastra ngalih kaca 3 Februari nyang 3 Fèbruari)
(éjaan, replaced: mesin cithak → mesin pangecapan (2), kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Februari → Fèbruari (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
{{FebruariFèbruari 2010}}
 
''' 3 [[FebruariFèbruari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 34 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* '''[[1451]]''' - [[Murad II]], [[Sultan]] [[Kasultanan Usmaniyah|Turki Usmani]] tilar donya lan dipungentosaken putranipun, [[Mehmed II]].
* '''[[1468]]''' - [[Johann Gutenberg]], pangripta mesin cithakpangecapan Jerman (miyos kirang langkung [[1390-an]]) séda.
* '''[[1969]]''' - Ing [[Kairo]], [[Yasser Arafat]] dipunlantik minangka pamimpin [[PLO]] ing [[Dewan Nasional Palestina]].
* '''[[1984]]''' - [[Pesawat ulang-alik]] [[Challenger]] dipunluncuraken ing misi [[luar angkasa]] kaping sedasa.
 
== Séda ==
* [[1468]] - [[Johann Gutenberg]], pangripta mesin cithakpangecapan Jerman (miwos kirang langkung [[1390-an]]) séda.
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
{{commons|Category:3 February}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Fèbruari|*]]
348.872

besutan