Maluku: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kutha krajanné → kutha krajané
(éjaan, replaced: jroning → sajeroning, liyane → liyané (2), Propinsi → Provinsi (6), Motto → Sesanti)
(→‎top: éjaan, replaced: kutha krajanné → kutha krajané)
|}
 
'''Provinsi Maluku''' iku katata sajeroning 7 [[kabupatèn]] lan 1 kutha, [[kutha krajan]]nékrajané ya iku [[Ambon]].
 
== Daerah Tingkat II ==
352.737

besutan