The Star-Spangled Banner: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Lirik basa Inggris lan alih basa: éjaan, replaced: ninggalaké → ninggal
(sithik)
(→‎Lirik basa Inggris lan alih basa: éjaan, replaced: ninggalaké → ninggal)
|-
|''A home and a country should leave us no more!''
|Omah lan negara ora bakal ninggalakéninggal kita manèh
|-
|''Their blood has washed out of their foul footsteps' pollution.''
352.737

besutan