Setatsiyun Ijo: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: kangge → kanggé
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: kangge → kanggé)
|operator=[[Daerah Operasi V Purwokerto]]
}}
'''Stasiun Ijo''' Inggih punika [[stasiun sepur]] ingkang dumunung wonten ing Desa Bumiagung, Kecamatan Rowokele, Kabupaten Kebumen, Jawa Tengah. Fungsi stasiun punika kange persilangan sepur kalian ugi kanggekanggé kontrol trowongan ijo ingkang wonten ing timur stasiun. stasiun punika dibangun taun 1880, mlebet 10 stasiun ingkang tuwa ing Indonesia.
 
==Réferènsi==
352.737

besutan