Mosul: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: negari → nagari, nggadhahi → gadhah
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: negari → nagari, nggadhahi → gadhah)
[[Gambar:Tigris river Mosul.jpg|thumb|200px|Kitha Mosul]]
'''Mosul''' inggih punika satunggaling kitha ing negarinagari [[Irak]], minangka kutha krajan Governorat Ninawa. Kitha punika muaranipun wonten [[Kali Tigris]] wonten 396 km saking lèr [[Baghdad]]. Wonten ing taun 2002 kitha punika nggadhahigadhah gunggung padunung 1.739.800 jiwa lan dados kitha paling ageng kaping tiga wonten Irak sasampunipun [[Baghdad]] saha [[Basra]].
 
[[Kategori:Kutha ing Irak]]
352.737

besutan