Yudikatif: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: pérangan saka → péranganing)
{{pulitik}}
'''Yudikatif''' utawa lembaga '''peradilan''', iku pérangan sakapéranganing cawang kakuwasan sing dumadi saka [[hakim]], [[jeksa]] lan [[magistrat]] lan pejabat liyané sing dadi intiné lembaga peradilan, sing tugasé njejegaké hukum utawa [[undhang-undhang]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan