Yudikatif

Yudikatif utawa lembaga peradilan, iku péranganing cawang kakuwasan kang dumadi saka hakim, jeksa lan magistrat lan pejabat liyané kang dadi intiné lembaga peradilan, kang tugasé njejegaké hukum utawa undhang-undhang.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut