Banjarsari, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

ganti isi
c (Wirjadisastra ngalih kaca Banjarsari, Surakarta menyang Banjarsari, Kutha Surakarta)
(ganti isi)
{{Infobox settlement
{{kacamatan
|nama name = Banjarsari
| settlement_type = Kacamatan
|dati2=Kutha
| subdivision_type = [[Nagara]]
|nama dati2=Surakarta
| subdivision_name = {{IDN}}
|luas=---
| subdivision_type1 = [[Provinsi]]
|penduduk=---Jiwa
| subdivision_name1 = [[Jawa Tengah]]
|kalurahan=-/13
| subdivision_type2 = [[Kutha]]
|dhusun/lingkungan=
| subdivision_name2 = [[Kutha Surakarta|Surakarta]]
|nama camat=
| coordinates =
|kepadatan=---jiwa/km2
| pushpin_map = Indonesia Central Java#Indonesia
|provinsi=Jawa Tengah
| pushpin_mapsize = 300px
| blank_name = Kodhe laladan<br>administrasi
| blank_info = {{#invoke:Wikidata|getRawValue|P2588|FETCH_WIKIDATA}}
}}
'''Banjarsari''' iku [[kacamatan]] ing [[Kutha Surakarta]].<ref>{{Cite web|url=http://www.kemendagri.go.id/pages/data-wilayah|title=Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)|website=www.kemendagri.go.id|language=Indonésia|archive-url=|archive-date=|dead-url=|access-date=2017-10-31}}</ref>
'''Banjarsari''' iku [[kacamatan]] ing [[kutha Surakarta|Surakarta]].
 
== Réferènsi ==
{{reflist}}
 
==Pratélan kalurahan ing Banjarsari==
*[[Timuran, Banjarsari, Surakarta|Kalurahan Timuran]] sing nduwé [[kodhe pos]] 57131
*[[Keprabon, Banjarsari, Surakarta|Kalurahan Keprabon]] sing nduwé kodhe pos 57131
*[[Kethèlan, Banjarsari, Surakarta|Kalurahan Kethèlan]] sing nduwé kodhe pos 57132
*[[Punggawan, Banjarsari, Surakarta|Kalurahan Punggawan]] sing nduwé kodhe pos 57132
*[[Kestalan, Banjarsari, Surakarta|Kalurahan Kestalan]] sing nduwé kodhe pos 57133
*[[Setabèlan, Banjarsari, Surakarta|Kalurahan Setabèlan]] sing nduwé kodhe pos 57133
*[[Gilingan, Banjarsari, Surakarta|Kalurahan Gilingan]] sing nduwé kodhe pos 57134
*[[Nusukan, Banjarsari, Surakarta|Kalurahan Nusukan]] sing nduwé kodhe pos 57135
*[[Kadipira, Banjarsari, Surakarta|Kalurahan Kadipira]] sing nduwé kodhe pos 57136
*[[Banyuanyar, Banjarsari, Surakarta|Kalurahan Banyuanyar]] sing nduwé kodhe pos 57137
*[[Sumber, Banjarsari, Surakarta|Kalurahan Sumber]] sing nduwé kodhe pos 57138
*[[Manahan, Banjarsari, Surakarta|Kalurahan Manahan]] sing nduwé kodhe pos 57139
*[[Mangkubumèn, Banjarsari, Surakarta|Kalurahan Mangkubumèn]] sing nduwé kodhe pos 57139
{{Banjarsari, Surakarta}}
{{Kutha Surakarta}}
{{Jawa Tengah}}
 
[[Kategori:Kacamatan ing Kutha Surakarta]]
[[Kategori:Kacamatan ing Jawa Tengah]]
{{[[Kategori:Banjarsari, Kutha Surakarta}}| ]]
 
 
{{Kacamatan-stub}}
352.737

besutan