Badan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: kewan → kéwan using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: digunakake → digunakaké, sifat → sipat)
c (→‎top: clean up, replaced: kewan → kéwan using AWB)
'''Badan''' ya iku pérangan fisik materi manungsa utawa [[kewankéwan]], kang bisa dikontrasake karo [[roh]], [[sipat]], lan [[tindak tanduk]]. Badan kerep digunakaké ing konteks ''[[penampilan]]'', [[kasarasan]], lan [[kepatèn]]. Badan sawijining wong kang wis mati diarani '''mayit'''. Badan kéwan kang wis mati diarani '''bathang'''.
 
Ilmu kang nyinaoni fungsi badan diarani [[anatomi manungsa|anatomi]].
1.443

besutan