Woh: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: perangan → pérangan using AWB
(→‎top: tembung, replaced: Saliyané iku → Kajaba iku, Biyasané → Lumrahé)
c (→‎top: clean up, replaced: perangan → pérangan using AWB)
[[Gambar:Fruit Stall in Barcelona Market.jpg|thumb|right|300px|Woh-wohan ing kios pasar.]]
 
'''Woh''' ya iku peranganpérangan saka [[uwit]] sing mangandhung [[wiji]]. Woh-wohané dhéwé kerep uga dipangan.
Lumrahé woh-wohan akèh banyuné lan uga mangandhung [[gula]] alami. Kajaba iku uga mangandhung serat-serat alami ing kulité lan isiné. Kabèh woh-wohan mangandhung [[wesi]] lan sithik [[protein|protéin]] sarta [[gajih]]é.
 
5.601

besutan