Tuduhaké menu pokok
Woh-wohan ing kios pasar.

Woh yaiku pérangan saka uwit kang ngandhut wiji. Woh-wohané dhéwé kerep uga dipangan. Lumrahé woh-wohan akèh banyuné lan uga ngandhut gula alami. Kajaba iku uga ngandhut serat-serat alami ing kulité lan isiné. Kabèh woh-wohan ngandhut zat wesi lan sithik protéin sarta gajih.

Pratélan jinising woh-wohanBesut

Pranala njabaBesut

Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.
Deleng Uga Woh-wohan