Pupil: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: perangan → pérangan (2) using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: nyebabaken → njalari)
c (→‎top: clean up, replaced: perangan → pérangan (2) using AWB)
 
'''Pupil''' inggih punika salah satunggaling peranganpérangan netra. Pupil punika bunderan utawi bolongan ingkang wonten ing tengah-tengahipun iris. Pupil punika ingkang njalari cahya mlebet wonten ing retina. Warnanipun pupil [[ireng|cemeng]]. Cemeng inggih punika warna ingkang gampil ngresep cahya. Pramila makaten, pupil minangka peranganpérangan [[mripat|netra]] ingkang gampil ngresep cahya.
 
== Pranala njaba ==
5.603

besutan