Woh: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan
c (→‎top: clean up, replaced: perangan → pérangan using AWB)
(→‎Pranala njaba: ganti isi, replaced: Tetanduran → Tetuwuhan)
{{Woh-wohan}}
 
[[Kategori:TetanduranTetuwuhan]]
[[Kategori:Woh-wohan| ]]
348.872

besutan