Parembugan:Cephalopoda: Béda antara owahan

31 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Jadinegara ngalih kaca Parembugan:Cephalopoda menyang Parembugan:Kapalapada: Ngetrepake karo ukara remit sing wis dilihbasa
(Jadinegara ngalih kaca Parembugan:Cephalopoda menyang Parembugan:Kapalapada: Ngetrepake karo ukara remit sing wis dilihbasa)
Tenger: Alihan anyar
 
(Ora ana béda)
238

besutan