Injil Matius: Béda antara owahan

120 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
Mbalèkaké owahan 1452674 déning Dalian16 (rembugan) cross-wiki spam
(→‎top: ganti isi, replaced: sawijining → siji)
(Mbalèkaké owahan 1452674 déning Dalian16 (rembugan) cross-wiki spam)
Tenger: Pawurungan
 
'''Injil Matius''' iku kitab kapisan Injil Prajanjian Anyar. Ing kitab iki sarasilah Gusti [[Yesus]] minangka siji [[priyayi]] saka trah [[Dawud]] dipratélakaké. Injil iki kalebu Injil [[sinoptis]].
 
* (Jawa) [https://www.jw.org/jv/publikasi/vidheo/#jv/mediaitems/BibleBooks/pub-nwtsv_400_VIDEO Katrangan Buku Matéus]
 
{{Alkitab}}
8

besutan