3 Juni: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Kadadosan Wigati: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB
(→‎top: éjaan, replaced: Gregorian → Grégorius (2))
c (→‎Kadadosan Wigati: ndandani pangéja, replaced: Amérika Sarékat → Amérikah Sarékat using AWB)
Tenger: Dibalèkaké
== Kadadosan Wigati ==
* [[2006]]-Sarékat antara Serbia lan Montenegro bubar mawa proklamasi kamardikan resmi [[Montenegro]].
* '''[[1942]]'''-[[AmérikaAmérikah Sarékat]] lan [[Jepang]] milai [[Perang Pasifik|perang]] wonten ing [[Samudra Pasifik]].
* '''[[1989]]'''-Ing [[Cina]], tank-tank pamaréntah majeng tumuju [[Lapangan Tiananmen]] ing [[Beijing]] lan niwasaken 2.000 demonstran pro-dhémokrasi.
 
352.737

besutan