Kutha Surakarta: Béda antara owahan

63 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan jaringan punsèl
{{Pp-semi-template|small=yes}}
{| {{InfoboxAttribs}}
|+ <big>'''Kutha Surakarta'''</big>ꦑꦸꦛꦯꦸꦫꦏꦂꦠ
|-style="text-align:center;"
! style="background: gainsboro;" colspan="3"|[[Jawa]] '''''[[Jawa Tengah]]'''''
|}
 
'''Kutha Surakarta''' (Jawa: ꦑꦸꦛꦯꦸꦫꦏꦂꦠ) utawi '''kitha Sala''' ('''Sala''') iku salah satunggaling kutha otonom ing [[Provinsi Jawa Tengah]].
 
== Géografi ==
1.435

besutan