Setatsiyun Jakarta Kota: Béda antara owahan

116 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
c (Wirjadisastra ngalih kaca Stasiun Jakarta Kota menyang Setatsiyun Jakarta Kota)
{{Stasiun sepur ing Indonésia}}
 
[[Kategori:StasiunSetatsiyun sepur ing Jakarta|Jakarta Kota]]
[[Kategori:Wangunan sajarah Jakarta]]
[[Kategori:Wangunan sajarah Indonésia]]
[[Kategori:Arsitektur Hindhia-Walanda]]
[[Kategori:Kutha Jakarta Kulon]]
63.506

besutan