Tuduhaké menu pokok
Pintu masuk Stasiun Jakarta Kota

Koordhinat: 6°08′15″S 106°48′53″E / 6.1375786°S 106.8146342°E / -6.1375786; 106.8146342 Stasiun Kereta Api Jakarta Kota (kodhe: JAKK), dikenal uga kanthi jeneng Stasiun Beos iku stasiun sepur sing umuré tuwa lan dunungé ing Kalurahan Pinangsia, Kota Tua Jakarta lan dikukuhaké déning pamaréntah Kota minangka cagar budaya. Stasiun iki wujud siji saka stasiun ing Indonésia sing tipené terminus (sing ora duwè jalur saterusé).

SepurBesut

Sawetara rerangkèn sepur komersil sing ngawali lan mungkasi laku ing Stasiun Jakarta Kota

KRL sing brangkat lan bali ing Stasiun Jakarta Kota

GladriBesut

Uga delengenBesut

Stasiun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Kampung Bandan Stasiun sabanjuré:
Stasiun Kampung Bandan
Stasiun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Manggarai Stasiun sabanjuré:
Stasiun Jayakarta
Stasiun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Ancol Stasiun sabanjuré:
Stasiun Kampung Bandan

RéferènsiBesut