Sepur Gaya Baru Malam Selatan

Sepur Gaya Baru Malam Selatan utawa umum disingkat GBM utawa GBMS — kanggo mbedakaké karo Gaya Baru Malam Utara  — sepur kelas eksekutif lan ékonomi plus karo gayutan saka Setatsiyun Pasar Senèn - Surabaya Setatsiyun Gubeng. Sepur iki sepur campuran Jakarta - Surabaya kang liwat jalur kidul. Jarak tempuhé kira-kira 825 km ngliwati jalur sepur kanthi sesawangan kang éndah ing Bumi Banyumas, Yogyakarta, Madiun Kutha

Sepur Gaya Baru Malam Selatan
300px
Informasi umum
StatusAktip
LokalDaerah Operasi 8 Surabaya
Perjalanan
Relasi parjalananPasar Senen-Surabaya Gubeng, pp.
Jarak parjalanan825 km
Frekuensi perjalanan harianMangkat mulih pisan saben dina
Jenis relRil berat
Pelayanan
KelasEksekutif lan Ékonomi Plus
Fasilitas difabelOra
Fasilitas sepur dhaharAna
Fasilitas hiburanOra
BagasiAna
Teknis sarana dan prasarana
LokomotifCC206
Lebar sepur1.067 mm

Yèn mlaku, sepur iku ditarik nggunakaké lokomotif CC206 + 6 Sepur Ékonomi Plus (K3 SDT) + 1 Sepur Gunakaké Generasi daya (KMP3/MP3 SDT) + 3 Sepur Éksekutif (K1 SDT)

Jadwal perjalananBesut

Ing ngisor niki jadwal sepur Gaya Baru Malam Selatan per 10 Februari 2021 (Gapeka 2021).

KA 103 Gaya Baru Malam Selatan
(Surabaya Gubeng – Pasar Senen)
KA 104 Gaya Baru Malam Selatan
(Pasar Senen – Surabaya Gubeng)
Setatsiyun Teka Mangkat Setatsiyun Teka Mangkat
Surabaya Gubeng - 12.00 Pasar Senen - 11.00
Wonokromo 12.07 12.10 Pegadenbaru 12.45 12.47
Sepanjang 12.17 12.19 Haurgeulis 12.59 13.01
Mojokerto 12.45 12.48 Jatibarang 13.34 13.36
Jombang 13.08 13.11 Arjawinangun 13.54 13.56
Kertasana 13.26 13.30 Cirebon Prujakan 14.15 14.25
Caruban 14.18 14.20 Ciledug 14.49 14.51
Madiun 14.34 14.42 Ketanggungan 15.04 15.06
Walikukun 15.18 15.20 Prupuk 15.28 15.30
Sragen 15.39 15.41 Bumiayu 15.50 15.52
Purwasari 16.08 16.13 Purwakerta 16.36 16.43
Klaten 16.35 16.37 Kroya 17.08 17.11
Lempuyangan 16.58 17.05 Gombong 17.34 17.37
Wates 17.33 17.35 Kebumen 17.56 17.59
Kuthaarja 18.03 18.10 Kuthaarjo 18.23 18.32
Kebumen 18.34 18.37 Wates 18.59 19.02
Gombong 18.56 18.59 Lempuyangan 19.31 19.37
Kroya 19.22 19.25 Klaten 19.59 20.02
Purwakerta 19.50 19.57 Purwasari 20.23 20.27
Bumiayu 20.41 20.43 Sragen 20.54 20.56
Prupuk 21.03 21.05 Walikukun 21.16 21.18
Ketanggungan 21.26 21.28 Madiun 21.55 22.03
Ciledug 21.41 21.43 Caruban 22.17 22.19
Cirebon Prujakan 22.07 22.17 Nganjuk 22.45 22.48
Arjawinangun 22.35 22.37 Kertasana 23.07 23.10
Jatibarang 22.55 22.57 Jombang 23.25 23.28
Haurgeulis 23.30 23.32 Mojokerto 23.48 23.51
Bekasi 01.00 01.02 Sepanjang 00.17 00.23
Jatinegara 01.19 01.21 Wonokromo 00.30 00.33
Pasar Senen 01.32 - Surabaya Gubeng 00.40 -

Data tehnisBesut

Relasi parjalanan Pasar Senèn-Surabaya Gubeng, mangkat-mulih.
Seri
  • 1 Lokomotif CC 206
  • 3 Sepur Kelas Éksekutif (K1 SDT)
  • 1 Sepur Gunakaké Generasi daya (KMP3/MP3 SDT)
  • 6 Sepur Kelas Ékonomi Plus (K3 SDT)
Nomer kursi 844 kursi
Tarif Rp 165.000,00 - Rp 304.000,00 dinggo kelas ekonomi lan Rp 108.000,00 - Rp 450.000,00 dinggo kelas eksekutif