Setatsiyun Arjawinangun

Setatsiyun Arjawinangun (AWN) marupakan setatsiyun sepur kelas gedhe tipe C sing terletak inh Jungjang, Arjawinangun, Cirebon; ing kadhuwuran +8 meter; klebu dalam Daerah Operasi III Cirebon.

Stasiun Arjawinangun

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun AWN.png
  • Singkatan: AWN
  • Nomor: 0923
Arjawinangun sta 120402-0443.jpg
Stasiun Arjawinangun, 2012
Letak
PropinsiJawa Barat
KabupatènCirebon
KecamatanArjawinangun
DésaJungjang
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorPT. Kereta Api Indonesia
Daerah Operasi III Cirebon
Kelas setasiunGedhe tipe C[1]
PunggelanAWN
Nomer setasiun0923
Dhuwuring stasiun+8 m
Kilometerkm 202+074 lintas JakartaJatinegaraCikampekCirebon PrujakanPrupukPurwokertoKroya
LayananArgo Cheribon (mung jadwal esuk arah Jakarta lan jadwal siyang arah Cirebon), Gaya Baru Malam Selatan, Tegal Ekspres, lan angkutan Semen Tiga Roda
LoketSistem tiket daring, melayani penjualan langsung dan pemesanan di loket. Terdapat fasilitas ala bandara berupa check-in mandiri untuk pencetakan boarding pass.
Fasilitas
Kathahing jalur6 (jalur 2 lan 3: sepur lurus)
Kathahing peron4 (siji peron sisi lan telu peron pulo sing pada-pada rada dhuwur)
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

Ning arah lor setatsiyun iki, sakderenge Setatsiyun Kertasemaya, wonten Setatsiyun Kaliwedi sing uwis ora aktif wiwit jalur ganda Cikampek–Cirebon beroperasi.

Layanan sepurBesut

PanumpangBesut

Kelas campuranBesut

Kelas ekonomiBesut

Tegal Ekspres, menyang Jakarta lan menyang Tegal

BarangBesut

Sepur Indocement, saking lan menyang Purwokerto, Solo-Brambanan, Karangtalun, sarta Semarang

Jadwal sepurBesut

Ing sor iki jadwal sepur panumpang sing mandheg ing Setatsiyun Arjawinangun per 10 Februari 2021 (sesuai Gapeka 2021).

No. Sepur Sepur Menyang Kelas Teka Mangkat
19F Argo Cheribon Gambir (GMR) Eksekutif & Ekonomi Plus 07.40 07.42
320 Tegal Ekspres Tegal (TG) Ekonomi 12.55 12.57
104 Gaya Baru Malam Selatan Surabaya Gubeng (SGU) Eksekutif & Ekonomi Plus 13.54 13.56
24F Argo Cheribon Cirebon (CN) 15.05 15.07
319 Tegal Ekspres Pasar Senen (PSE) Ekonomi 17.19 17.21
103 Gaya Baru Malam Selatan Eksekutif & Ekonomi Plus 22.35 22.37

Pratuduh rujukanBesut

  1. PT Kereta Api Indonesia (Persero) (2019). Selayang Pandang Daerah Operasi III Cirebon (PDF). e-PPID PT Kereta Api Indonesia.