Pintu masuk Stasiun Jakarta Kota

Koordhinat: 6°08′15″S 106°48′53″E / 6.1375786°S 106.8146342°E / -6.1375786; 106.8146342 Setatsiyun Kereta Api Jakarta Kota (kodhe: JAKK), dikenal uga kanthi jeneng Setatsiyun Beos iku stasiun sepur sing umuré tuwa lan dunungé ing Kalurahan Pinangsia, Kota Tua Jakarta lan dikukuhaké déning pamaréntah Kota minangka cagar budaya. Setatsiyun iki wujud siji saka setatsiyun ing Indonésia sing tipené terminus (sing ora duwè jalur saterusé).

SepurBesut

Sawetara rerangkèn sepur komersil sing ngawali lan mungkasi laku ing Setatsiyun Jakarta Kota

KRL sing brangkat lan bali ing Setatsiyun Jakarta Kota

GladriBesut

Uga delengenBesut

Setatsiyun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Kampung Bandan Setatsiyun sabanjuré:
Stasiun Kampung Bandan
Setatsiyun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Manggarai Setatsiyun sabanjuré:
Stasiun Jayakarta
Setatsiyun sadurungé:
---
Jalur KA Jakarta Kota-Ancol Setatsiyun sabanjuré:
Stasiun Kampung Bandan

RéferènsiBesut