Kuwé strobéri: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Strawberry cake")
 
 
 
{{Infobox food|name=Strawberry cake|calories=|other=|cookbook=|similar_dish=|glycemic_index=|carbohydrate=|fat=|protein=|calories_ref=|serving_size=100 g|image=File:Strawberry layer cake.jpg|variations=[[Strawberry cheesecake]]|minor_ingredient=|main_ingredient=Cake batter, strawberries|course=Dessert, tea, coffee|type=Cake|alternate_name=|caption=A strawberry layer cake filled with whipped cream|image_alt=A strawberry layer cake|image_size=350px|no_recipes=false}}'''KueKuwé strobéri''' stroberi yaiku olahan [[Bolu|kue]] sing nggunakake stroberi minangka bahan utama. Stroberi bisa digunakake ing adonan kue, roti ing ndhuwur lan ing frosting kue stroberi. Sawetara disajikake kanthi adhem utawa sebagian beku, lan kadang-kadang disajeni minangka sajian kanggo [[Dina Valentine]] .
[[Kategori:Kuwé]]