Sugeng rawuh, Wiwik P!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

--HsfBot (rembugan) 20 Maret 2020 20.20 (UTC)


Wekdal emasBesut

  Wekdal Emas
Bintang Wiki "Wekdal Emas" dipunanugerahaken dhumateng para panganggé ingkang sampun nyisihaken wekdalipun ingkang aji kanggé kontribusi wonten ing Wikipedia abasa Jawi. '

--36.72.214.102 16 Juli 2020 07.59 (UTC)


SènsitipBesut

Aku lagi sensitif banget 🥺 – tanggepan tanpa tapak asta déning Wiwik P (rp).

Wadhuh, sènsitip kenapa, ta? Btw, rembugané aja dibusak, Mbak, nanging diarsipaké waé. Chill, Mbak Wiwik. Coba lèyèh-lèyèh lan ngrungokné Java hip hop beats to relax/study to. 👊😎 — Labdajiwa (rembugan) 30 Januari 2021 12.51 (UTC)

ContentTranslationBesut

Nuwun sèwu, Mbak Wiwik. Kula nyuwun tulung anggèné njenengan mertal artikel digantos dados kanthi cara manual mawon pripun? Njenengan kan ugi sampun dipèngeti déning kalih naragina sanès. Pertalan nganggé ContentTranslation asilé kirang manteb. Asil pertalan artikel en:Chunchullo menyang Chunchullo, It is consumed in many Latin American countries dados Sampeyan dikonsumsi ing pirang-pirang negara Amerika Latin, boten wonten rujukané, ugi infobox-é dèrèng dipertal. Ing artikel Ibu mara tuwa, wonten ukara sing biasane dimasak ing kukusan asu panas. Lajeng ing Mirunggan:ContentTranslationStats bagéyan "Pertalan menyang Jawa", antawising wulan Agustus 2020 ngantos April 2021 sampun wonten 4.600-an artikel sing dipertal nganggé ContentTranslation. Manawi kathah asil pertalan artikel sing modhèlé kados kalih artikel kalawau, sing bakal ndandani èwunan artikel menika sinten, nggih? Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 19 April 2021 02.45 (UTC)

Inggih, nyuwun pangapunten sanget sampun meresahkan. Mligi wonten babagan olah-olahan. Mangke artikelipun dipunbesut malih. – tanggepan tanpa tapak asta déning Wiwik P (rp).
Nggih, manawi Mbak Wiwik péngin ndandani artikel-artikel menika, niki kula cepakké pranala pratélan artikel sing njenengan pertal nganggé ContentTranslation. Nggé deleng pratélan kang langkung énggal, njenengan saged klik "500 luwih anyar". Matur nuwun. — Labdajiwa (rembugan) 19 April 2021 04.40 (UTC)