Babi lan kacang: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Digawé kanthi mertal kaca "Pork and beans")
 
 
[[Gambar:Porkandbeans.jpg|ka|jmpl|280x280px|Mangkuk daging babi lan kacang]]
'''Babi lan kacang buncis''' (utawa Franks and Beans / Beans and Weiners) minangka panganan olahan sing nggunakake [[daging babi]] lan kacang buncis minangka bahan utamane. Akeh variasi sing ana, biasane kanthi jeneng sing luwih spesifik, kayata Fabada Asturiana, <ref>{{Cite news|url=http://www.foodandwine.com/recipes/asturian-pork-and-beans|title=Asturian Pork and Beans Recipe|work=Food and Wine}}</ref> Olla podrida, utawa daging babi lan kacang kaleng Amerika. <ref>{{Cite web|url=http://www.caterersearch.com/Articles/2001/07/26/18236/full-of-beans.html|title=Full of Beans|date=July 26, 2001|website=Caterersearch}}</ref>
 
== Rujukan ==