Pai goréng: Béda antara owahan

26 bèt wis dibusak ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (nambah Kategori:Pai (HotCat))
 
{{Infobox food|name=FriedPai piegorèng|image=JCCFolkSchoolfriedpie.jpg|image_size=250px|caption=FriedPai appleapel piesgorèng|alternate_name=|country=[[UnitedAmérika StatesSarékat]]|region=|creator=|course=[[Dessert]]|type=[[Pie]] or [[turnover (food)|turnoverPai]]|served=|main_ingredient=[[Fruit]], [[dough]]|variations=|calories=|other=}}'''Pai goreng''' umume salah sawijining jinis olahan [[Pai|kue]] [[Panganan cuci mulut|panganan penutup]] sing padha karo [[turnover]], kajaba sing luwih cilik lan [[Nggorèng|goreng]] . Isi [[Woh|buah]] dibungkus [[Adhonan|adonan]], padha karo adonan [[Kerak|kerak pai]] .
 
[[Kategori:Pai]]
3.597

besutan