Naraguna:Wong Asor 123/bak wedhi: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  1 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual Besutan punsèl maju
[[Basa Frãs Kébeg]]
 
[[Basawarga Dhoyl]]
 
[[Basawarga Dhog]]
 
Mataraman wetan lan kulon
390

besutan