Pasumbanging naraguna Wong Asor 123

Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽
(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

15 Mèi 2022

21 Sèptèmber 2021

6 Sèptèmber 2021

  • 19.096 Sèptèmber 2021 19.09 sa +516 A Waca alonKaca anyar: '''Waca alon''' ya iku pingurang cêpêting waca kang kaniyatan, kalakon kanggo angundhakake pimudhêng utawa papenak. Citakara (Indh: konsep) iki ketok-ketoke anjêdhul saka pasinauning wicaksanawidya (Indh: filosofi) lan kasusastran saemper cara kanggo luwih umudhêng ajêro lan angajiateni (Indh: mengapresiasi) pitulis kang aruwêt. Pungkasan iki, ana umundhaking kasênêngan ing waca alon kanthi kasil'ing paobah alon lan têlêngpikir (Indh: fokus) ing pingaloning lakuning u... saiki Tenger: Besutan visual
  • 18.536 Sèptèmber 2021 18.53 sa +15 Naraguna:Wong Asor 123/bak wedhiTidak ada ringkasan suntingan Tenger: Besutan visual

23 Juni 2021

21 Juni 2021

20 Juni 2021

18 Juni 2021

15 Juni 2021

(anyar dhéwé | lawas dhéwé) Deleng (50 luwih anyar | ) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)