Tèh mutiyara: Béda antara owahan

24 bèt wis ditambahake ,  9 sasi kepungkur
utawa boba
(Pasang cithakan)
(utawa boba)
 
{{Infobox food|name=Tèh mutiyara|image=Bubble Tea.png|image_size=245px|caption=Tèh mutiyara|alternate_name=Teh boba, bubble tea|country=|region=|creator=|course=[[Omben-omben]]|served=Anyep|main_ingredient=[[Banyu]], [[Gula]], [[Tèh]] |variations=Rasa lan werna|calories=|other=}}
 
'''Tèh mutiyara''' sing kawentar kanthi jeneng '''''boba''''' utawa '''''bubble tea'' '''ya iku salah sawijining ombèn-ombènan sing adhedhasar tèh lan ana [[Mutyara|mutiyara]] ing jeroné. Mutiyara iki kagawé saka glepung pathi saèngga kenyil-kenyil nalika dicokot. Sanajan mangkono, ana campuran susu lan gula arèn saèngga wernané semu buthek. Tèh iki rasané legi. Tèh iki kawentar amarga akèh warung-warung sing adol ombènan jinis iki.
 
 
'''Tèh mutiyara''' sing kawentar kanthi jeneng ''bubble tea'' ya iku salah sawijining ombèn-ombènan sing adhedhasar tèh lan ana [[Mutyara|mutiyara]] ing jeroné. Mutiyara iki kagawé saka glepung pathi saèngga kenyil-kenyil nalika dicokot. Sanajan mangkono, ana campuran susu lan gula arèn saèngga wernané semu buthek. Tèh iki rasané legi. Tèh iki kawentar amarga akèh warung-warung sing adol ombènan jinis iki.
 
== Cara nggawé ==
Naraguna anonim